Καταψύχεται για 3 ώρες και διατηρείται στο ψυγείο
Κλασσικός κορμός με μια διαφορετική εκτέλεση. Εύκολο γλυκάκι που πάντα μας βγάζει ασπροπρόσωπους!
Υλικά :
1 πακέτο μπισκότα τύπου πτι μπερ
1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα
150γρ βούτυρο (αν βάλουμε αγελάδος γίνεται ακόμα πιο νόστιμο)
3,5 κουταλιές της σούπας κακάο
1 πακέτο μπισκότα τύπου πτι μπερ
1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα
150γρ βούτυρο (αν βάλουμε αγελάδος γίνεται ακόμα πιο νόστιμο)
3,5 κουταλιές της σούπας κακάο
Εκτέλεση :
Κοσκινίζουμε το κακάο σε ένα μπολάκι και σε ένα άλλο σπάμε τα μπισκότα στα 6.
Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι, χαμηλώνουμε τη φωτιά αρκετά και προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα. Ανακατεύουμε καλά να ενωθούν. |
Έπειτα προσθέτουμε το κοσκινισμένο κακάο |
Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει το μίγμα μας σοκολατένιο και αποσύρουμε από τη φωτιά. |
Ρίχνουμε λίγα λίγα τα σπασμένα μπισκότα και ανακατεύουμε |
Όταν τελειώσουμε με τα μπισκότα θέλουμε να έχει πάει παντού η σοκολάτα. |
Ξεφορμάρουμε το ρολό σας και το αφήνουμε για 5 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου |
Γαρνίρουμε αν θέλουμε με τριμμένο μπισκότο ή καρύδι ή φουντούκι |
Και έτοιμο!!! Καλή Επιτυχία! |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου